Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Movie 43 - Botrányfilm (Movie 43)

2013. július 15. - Nikosssz

Tartalom:


A vígjáték több rövid történetet mesél el. A filmben Hollywood történetének egyik legnagyobb szereposztása látható.

Saját vélemény:


Első sorban emelném ki azt, hogy akiknek a piszkos fekete humor nem klappol, az felejtse el ezt a filmet! Sok kis filmből áll össze, lényegében nincs neki se eleje, se vége. A filmet több változatban is kiadták, én azt a verziót láttam, ahol egy filmet akarnak eladni a filmstúdiónak, erőszakkal, és közben mesélik a kis sztorikat, de van egy olyan is, ahol gyerekek kutatják a Movie 43 titkát. A hihetetlen szereplőgárdától őszintén nem számítottam egy ilyen eszetlen, vulgáris filmre, de feketehumort élvezve végig nevettük a filmet. A gárda pár tagja, hátha valaki ettől is kedvet kap (Emma Stone, Gerard Butler, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Kristen Bell, Anna Faris, Uma Thurman, Seann William Scott, Johhny Knoxville)

A számomra legmegnyerőbb részek, a Knoxville által elkapott kobold, és az első menstruációján áteső lány esete volt. Elég beteg film, hogy kikészítsen. A lényeg, hogy NEM SZABAD komolyan venni! :)

Pontozás

IMDB: 4,4/10

saját pontozás: 6,5/10

Poszter:


Előzetes (+18):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr135406159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak Porter 2013.08.23. 00:56:16

Nekem mondjuk a magántanulós rész vitt mindent...
süti beállítások módosítása