Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Oblivion - Feledés (2013)

2013. április 24. - XynTRoN

Igen kedves néző, jogosan gondolhatja azt, hogy Tom Cruse minden nevesebb sci-fi film főszerepeét behúzza magának. Ez így is van, de jelen esetben nem megy a mozi rovására. Ez az írás, most nem egy szokásos kritika lesz, hanem csak néhány gondolat.

Elöljáróban annyit, hogy a film meglepően jóra sikerült. A cgi részek tökéletesek, még a sztori-ra is azt mondhatjuk, hogy jó. Ami viszont nem tetszett az a film ritmusa. Kicsit olyan mintha az alkotók nem tudták volna eldönteni, hogy most akciófilm, vagy romantikus dráma pörög majd a filmvásznon, így mindenből kapunk majd egy kicsikét. Aki nem túl edzett sci-fi témában az ég akár meg is lepődhet az alkotás fordulatain. Persze egy újszülöttnek minden vicc új, ahogy azt régóta tudhatjuk. Vesszőparipám a zene: most nem tudok belekötni, sőt az effektek is nagyon jóra sikerültek. A sztoriról nem szeretnék szólni, mert igencsak spoileres lenne, de azért bedobom a hivatalos tartalom megjelölést:

Jack (Tom Cruise) egy elítélt katona, akit büntetésből egy bolygóra küldenek, hogy pusztítsa el az ott élő idegen lényeket. Egy váratlan esemény azonban oda vezet, hogy át kell értékelnie küldetését és egész addigi életét.

 

Megtekintését ajánlom mindenkinek aki jól akar szórakozni, és egy alternatív jövő képet látni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr775244614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása