Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A Bannen-módszer (The Bannen Way)

2013. január 15. - Nikosssz

Vélemény:

Mark Gannt első filmje. Mármint ő a főszereplő, Neal Bennen. Ahhoz képest nagyon jól adja a színészi játékot, és szívesen viszont látnám más filmekben is. Szimpatikus ahogy lazán vezérelvek szerint él. A másik szereplő Vanessa Marcil, akit viszont láthattunk régebben például a Sziklában, vagy a Las Vegas c. sorozatban. Szintén beleillett a filmbe, és szórakoztató mozit alkottak. Amit hiányolok az egy pár ütős akciójelenet, hiszen műfaja ellenére nem bővelkedik benne. Annál inkább  a kerek idomok felhasználása. Ez is olyan határokon belül van, hogy egy fiatalabb néző is megtekinthesse. Próbáltak a kereteken belül maradni, és azt hiszem ez sikerült is. A története az rendben volt érzésem szerint, de egy picit túlzsúfolt. Mégis úgy van túlzsúfolva, hogy a film mégis néhol unalmas. Tudom ellentmondásos, de ha megnézitek a filmet és összehasonlítjátok a sztorit a látványvilággal, akkor megértitek miről beszélek. Ami nagyon tetszett az a végén levő fordulat. Jobban fogalmazva fordulatok, hiszen volt egy pár. Egy esti filmnek simán bepasszol, ha nem tetszik akkor pedig aludhatsz rajta egyet, mivel mondtam, hogy nem egy hiperizgalmas alkotás.

Tartalom:


Neal Bannen magas homlokkal és sok ésszel megáldott, minden hájjal megkent szélhámos. Ez még nem lenne gond, ha nem keveredne adósságba, nem is akármilyenbe. Százötven lepedővel tartozik a hírhedt gengszternek, Sonny Carrnak. Ez pedig köztudottan káros az egészségre. Pedig úgy indult, hogy megtriplázza a pénzt, de mindent elveszített pókeren. Igazából a másik oldalhoz sem fordulhat, mert a zsaruknál sem áll túl jól a szénája. Az ember lehetőleg úgy simlizzen, hogy ne szerezzen a törvény mindkét oldalán ellenségeket. Bannen csak a számítógépes haverja segítségére számíthat.

IMDB pontszám: 5.3/10

Saját pontozás: 6/10

Borító:


Trailer:

Kattanjatok ránk FB-n is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr75020701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása