Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ne szórakozz Zohannal (You Don't Mess with the Zohan)

2013. január 09. - Nikosssz

Vélemény:


Adam Sandler az egyik legjobb, legviccesebb színész számomra. Nem tudnék egy olyan filmet mondani sem amiben ő szerepel és nem csalt mosolyt az arcomra, vagy nem röhögtem könnyesre a szemeim. Eléggé unszimpatikus ez a háborúskodás a két nép között, de így kiparodizálva, még ez a szomorú dolog is megnevettet. Rob Schneider is egy kitűnő választás volt a filmbe. A másik agyament őrült. Így egy filmben ellenkező oldalon állva, hatalmasat alkotnak. A filmben a fő szál Zohan élete, és sűrűn próbált poénba zárt bréje, ami párszor elrontja a humoros jeleneteket. Ez nem kellett volna bele. Vagy legalábbis nem ennyiszer. Azért durva, hogy a szexet mennyire könnyűízűen emlegetik. Tetszik a történet. Hogy nem változik más kedvéért, hanem kiáll az álma mellett. Szerintem egy fain kis vígjátékot kaptunk Sandleréktől. Megnézésre ajánlott! :)


Tartalom:


Zohan Dvir a legjobb izraeli kommandósok egyike. Nemcsak a harctéren legyőzhetetlen, a nőknél is sikert sikerre halmoz. Senki sem sejti, hogy mégis elégedetlen az életével, az örökös háborúskodással. Minden vágya, hogy fodrász legyen. Zohan nem véletlenül az álcázás nagymestere, ügyes trükkel megrendezi saját halálát, majd felül az első New Yorkba tartó repülőgépre. Hamarosan állást kap az egyik fodrászüzletben, ám gyorsan kiderül, hogy a régi beidegződésektől nem is olyan könnyű megszabadulni. Ugyanakkor felbukkan néhány régi ellensége is.

IMDB pontszám: 5,5/10

Saját pontozás: 8/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB oldalunkon IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr365009198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása