Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hitman Absolution

2013. január 07. - Morpheus398

Vélemény:

A első Hitman amivel játaszottam a Blood Money volt és tényleg nagyon fasza volt.De az Absolution szerintem jobbra sikeredett.Sztem kurva jó sztori lett, igaz a Hitman sosem a sztorikról volt híres,az eddigi részekben menni kellett,valakit kinyírni aztán jött a következő pálya.Itt csináltak egy fasza történetet,de annyira mind1 mert ha nem lett volna sztori akkor az lett volna a gond.Azután´´mindent a kezedbe ad,alig kell gondolkozni´´.Van 5 nehézségi fokozat.Én jelenleg közepes fokozaton játszom,de már ott sem lehet úgy elillani az őrök mellett mert egyből kiszúrnak,Rengeteg lehetőség van arra is hogy valamilyen balesetet okozzál a tárgyaknál 2 lehetőséged van vagy eldobod vagy az ellenfél mögé osonsz és leütöd rengeteg tárgy van aminek sokszor nagyon nagy hasznát veszed.Öszességében nekem nagyon tetszik a játék szerintem még sokáig elfogok vele játszani.Csak ajánlani tudom.

Tartalom:

A történet úgy veszi kezdetét, hogy hősünk megbízásul kapja, hogy el kell tennie láb alól, korábbi segítőjét és kapcsolattartóját, Diana Burnwoodot. 47-es számára az egész nem több, mint egy újabb pénzszerzési lehetőség, ám ez csak a látszat. Ugyan Dianának halnia kell, de a nő utolsó leheletével meg arra kéri gyilkosát, hogy bármi áron védje meg a szomszédos helységben zokogó kislányt, akivel kísérletezni akar a korábbi munkaadójuk, az Ügynökség. 47-est emlékek rohanják meg: vele is hasonló történt gyerekkorában, amikor a szervezet lelketlen gyilkológépekké nevelte a kopaszra borotvált kisdedeket. A lány helyzete hősünkben atyáskodó érzéseket kelt, hiszen még benne is megmaradt az emberség szikrája, így megígéri Dianának, hogy szárnyai alá veszi Victoriát. Ezzel persze kiváltja a szervezet haragját is, s személyes küldetésnek veszi, hogy a gátlástalan társaság kulcsfiguráit módszeresen levadássza.

Egyedi Pontozás:10/10

Gamekapocs Pontozása:7,8/10 (Szerintem nagyon alulvan értékelve)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr145002958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása