Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

G.O.R.A. - Támadás egy idegen bolygóról (G.O.R.A.)

2013. január 07. - Nikosssz

Vélemény:

Azt hiszem mikor a nyitójelenet poénossága miatt elkezdtem nézni, eléggé mellé nyúltam a dolognak. Sajnos utána a vicces jelenetek száma lecsökkent, és még ami maradt is vontatott és erőltetett. Egészében véve a más filmek kiparodizálása mellett, a saját sztorija is jó lehetett volna. Nem értem miért kellett időhúzással is pocsékolni, hiszen a film 2 órás lett. A szereplők világából senkit nem igazán ismerek, de akit viszont látnák még vásznon az a kis hercegnő. Sok olyan filmet kapunk amiben a hülye libuskák szerepét bekell tölteni valakinek. Mivel jól mutatna akármilyen filmben, őt is alkalmasnak mondanám erre. Azt, hogy Bob Marley nevével próbáltak viccelődni a szememben a legrosszabb ötlet. A látványvilág fura módon elég jól meg lett csinálva. Természetesen nem kell itt sem 10*-os munkát várni. Összesítve: Ha feleslegesen el akarsz pazarolni két órát az életedből, akkor remek alkalom megtekintésére. A törökök nálam rosszul indítottak film téren, inkább a Kebab! :)

Tartalom:

Arif szőnyegkereskedő, utazási ügynök, idegenvezető és még sok minden más.
Továbbá az általa hamísított UFO képekkel üzletel.
Egy nap az idegen lények akiket még soha életében nem látott, elrabolják. Logar a G.O.R.A. bolygó kegyetlen parancsnoka, hogy nagyapja sérelmeit megbosszulja, kegyetlen kínzásoknak teszi ki a Földről elrabolt és börtöneiben raboskodó foglyokat, köztük Arifot is.
Arif elég hamar barátokra lel, rabtársai Bob és 216 személyében. A bolygó uralkodója Master Tocha és gyönyörű lánya Ceku egy szép napon összekülönböznek a bolygó házasulási szabályait illetően. Ceku kijelenti, hogy csak egy földi lénnyel szeretne megházasodni.
Ezért menekülnie kell a bolygóról és közben találkozik a börtönből kitörő Ariffal és barátaival.
Vajon ez a kaland a Földön ér véget és Cekuálma beteljesülhet?

IMDB pontszám: 7,5/10

Saját pontozás: 3,5/10

Borító:


Kövessetek minket FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr315003089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása