Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ali G Indahouse

2013. január 07. - Nikosssz

Vélemény:

Ez volt az első filmje Cohen-nak. Ezt abból is látni lehet, hogy itt még nem feszegeti annyira a kényes kérdéseket a nagyvilágból. Azért persze már itt is megmutatkozik, hogy milyen beteges, de mégis humoros embernek tartja magát. Már egy korábbi cikkben írtam, hogy én nagyon bírom, ezért elárulom, hogy honnan indult. Madonnának a Music c. zenéjének klippjében láthattuk. Ezután bepróbálkozott a filmek területén. A filmről pár szót. Nagyon nagyot nyom az összhatásban az, hogy milyen szinkronhanggal hallgatjuk. Van az eredeti , ami egy kicsit durvább, de csináltak egy vetítésre alkalmas szinkront is, ami egy nagyon nagy tévedés! Egyszer volt szerencsém látni TV-ben, örültem is, hogy végre megnézem még egyszer, erre pár mondat után kénytelen voltam átkapcsolni. Egyszerűen pocsék volt tőle az egész, amúgy zseniális film. Látványra nem nagyon tudtak rámenni, de nem is kellett. Ehelyett telenyomták a filmet poénokkal amiken hatalmas nagyokat lehetett röhögni. Bármikor megkérnének, hogy újra megnézzem, nem mondanám, hogy nem. Mindig képes leszek nevetni az eszement filmen, és a filmben igencsak bájos Isabelle Pasco sem egy utolsó szempont. Ha még nem láttátok a filmet feltétlenül nézzétek meg, és egy hatalmasat szórakozhattok az emberi hülyeségen! Jó szórakozást! :)

Tartalom:

Csigidicsá, te, figyuzzá, tesó, szavazzá’ má’ rám, jó, mer’ ha paramentes képvisellő lennák, akkó’ csumára nem lenne több anyagi gondod, mer’ én a legtutibb anyagot szállítom neked, tesóm, és a lotyódnak is kitömöm a bukszáját, de simán, érted, tesó, mer’ tarcsunk össze itt a gettóba’, nem, de most mér’ csapod rám az ajtód, buzogány csávó? Csak azé’ mer’ feka vagyok? Igen, ő az. Testileg fehér, lelkileg feka, de agyilag sötét. Itt az igazi dzsí, a full extrás műmájer gettócsávó, és turbó üzemmódban osztja az észt, hozza a vészt, és kéri a részt a raszta-gangszta. Már csak egy kérdés marad. Van valami ésszerű magyarázata, hogy miért áll a téren a korláthoz láncolva egy abszurd öltözetű félpucér férfi, akit éppen políroz egy vak utcaseprő?

IMDB pontszám: 6/10

Saját pontozás: 9,5/10

Borító:


Kövessetek minket FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr435003134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása