Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Kertvárosi kommandó (The Watch)

2013. január 06. - Nikosssz

Vélemény:


Mi tagadás elvárás nélkül kezdtem el nézni a filmet, talán ezért is tűnik olyan jónak. Bár nem olyan sok benne az egetrengető poén, de akad benne, és ez már értékelhető. Ténynek állítom be, hogy a főszereplők közül 3 eddig hatalmas vígjátékokban játszottak közre. Hiszen ki ne ismerné Ben Stillert (Éjszaka a múzeumban, Trópusi vihar), Vince Vaughn (Dilemma, Páros mellékhatás) vagy épp Jonah Hill-t (21 Jump street, Superbad,Vadbarmok). Azonban furának érzem, ezt a filmet mind a három szereplőtől ugyanis vígjátékban nem nagyon jeleskedett. Sokkal inkább terel a Sci.fi mezejére a film. Nekem tetszett az ötlet, hogy az űrlényeket is kiparodizáljuk, de valahogy mégsem így képzeltem. Persze a színészeknek annyi róható fel, hogy elvállalták a szerepet. A forgatókönyvbe még elfért volna 1-2 poén a vontatott, jelentéktelen jelenetek helyett. Attól függetlenül, hogy elég sok negatív mondatot olvastatok, a filmet egyszer-kétszer szenvedés nélkül ki lehet bírni, így ha nem vársz sokat a filmtől, csak hogy egy pár helyen mosolyt csaljon az arcodra, akkor keressétek ki a filmet és nézzétek meg! :) Kellemes filmnézést...

 

Tartalom:


Négy átlagos, alig dilis kertvárosi polgár (Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade) csupa egyszerű örömre vágyik: nyugalomra, nőkre és egy sörre távol a családtól. Így aztán polgárőrséget alakítanak, melynek tagjai - kötelességtudó vezetőjüket kivéve - esti járőrútjaikat kizárólag ürügyül használnák arra, hogy együtt szökhessenek el az otthoni kötelezettségek elől. Komoly bajra, igazi bűnre, súlyos problémákra nem számítanak: az ő környékükön ritka is az ilyesmi. És természetesen semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték. A csapat már első járőrútján olyasmibe ütközik - szó szerint -, amilyet még a tévében sem látott. Őrült kaland veszi kezdetét, melynek során a világ legalkalmatlanabb figurái egy náluk sokkal hatalmasabb erővel szállnak szembe. És a legnagyobb meglepetésükre nem is teljesen esélytelenek.

 

IMDB pontszám: 5.7/10

Saját pontszám: 8/10

Borító:


Kattanjatok ránk FB oldalunkon is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr965000727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása