Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Pu-239 (2006)

2013. január 04. - CSKJozsef

   Vélemény:   

Nálam egy drámai film csak akkor érdemli meg hogy említést tegyek róla, ha a torkom ősze szorul, nem birok levegőt venni, és sajnálom a főhőst. A film nincs szerintem elnagyolva minden jó helyt történik és jó időben. Röviden a mai gazdasági rendszerben létező nemtörődömséget, és a félélőség teljes hiányát mutatja be.

    Tartalom:    

1995-ben járunk. Timofey az egyik nukleáris erőműben dolgozik a Szovjetunió felbomlása utáni Oroszországban. Egy üzemi baleset során, miközben Timofey elhárítja a katasztrófahelyzetet, radioaktív sugárzás éri. Rájön, hogy a hatóságok szándékosan nem tájékoztatták arról, milyen veszélynek van kitéve és valószínűleg már csak néhány napja van hátra, akkora sugárzás érte. Timofey biztosítani akarja a családja jövőjét. Ezért plutóniumot lop és a testére szíjazott ampullával Moszkvába indul, hogy a fegyverhez használható anyagot elpasszolja az alvilágnak.

   Pontszám: 9.2/10   

     Poszter:    

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr824997907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása