Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Sasszem (Eagle Eye)

2013. január 02. - Nikosssz

Vélemény:


A Transformers sztárja robotok nélkül is képes emberi életeket menteni. Az emberek kifejlesztettek egy hiperinteligens gépet, ami képes adatokat összevetve mindent figyelembe véve irányítani a katonai és biztonsági rendszert. Az elkanászodott rendszer, egy téves akció miatt, beindít egy úgynevezett Gilotine hadműveletet, melyben megölné az ország összes vezetőjét, és másokkal helyettesítené azt. Mivel az egyik őrszem észrevette időben, leblokkolta a hadművelet engedélyezését, majd elhunyt. Szerencsétlenségére van egy ikertestvére, aki feltudja oldani ezt a zárat. Jerry nyomába ered az FBI és a légierő, de segítségére van Aria és Rachel, akit szintén aktiváltak a feladatra, és fia életével tartják sakkban. Látványban élvezhető a film, sztoriban még inkább. Színészek helyénvalóak, és ügyesek. Több ilyen filmet dobhatnának piacra, mint ez volt.

Tartalom:


Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztő történet halad, a két átlagemberből az ország két legveszélyesebb bűnözője lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.

IMDB pontozás: 6,6/10

Saját pontozás: 9.3/10


Borító:

Kattanjatok ránk FB-n is IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr374991317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása