Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Kill 'em all (2013)

2012. december 26. - XynTRoN

Izig vérig akciófilm egyenesen Bangkokból! A sztory nem igazán érdekes, a lényege annyi adottak a legprofibb bérgyilkosok a távol-keleten. Őket egy személy elrabolja, és arra kényszeríti, hogy egymás ellen harcoljanak. Mindegyikük eltérő képességekkel rendelkezik, más-más harcmodort képviselnek. A film semmilyen extra dramaturgiát nem kínál, a történetet nem bonyolítja túl, így próbál meg szórakoztatni. Sajnos, ez néha izzadságszagura sikerült. Néha nem tudtam eldönteni, hogy az akció rendező, vagy aki betanította a koreográfiákat normális volt-e egyáltalán. Ugyanis annyira látszik, hogy meg sem érintik egymást a szereplők. Máskor meg full-kontaktot láthatunk. Na nem baj, megéri a 80 percet amit rászánunk. De mindenképp ajánlott bekészíteni egy könyvet, vagy egyéb elfoglaltságot, ha netán unatkoznánk bizonyos részeken.

Ismertető (magyart nem találtam, így marad az angol):

Captured international assassins are locked up inside a high-tech bunker known as the Killing Chamber. To break out of this concrete hell they must duel each other, fight deadly ninjas and battle against gangs of masked maniacs. And... if they survive this, they will have to confront Snakehead: the lethal, deranged top dog who will stop at nothing to kill 'em all!


Értkelés: 5/10

Imdb: még nincs

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr34982059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása