Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Holtak hajnala (Dawn of the Dead, 2004)

2012. december 20. - CSKJozsef

_Vélemény:_ 

Lehet csak azért kapott a film annyit amennyit adtam neki mert megörülök a zombis filmekért. De mindenképpen ki kell hangsúlyoznom hogy az egyik legjobb, feszültség van benne, meg poénok is akadnak természetesen mértékkel. Nem tudom mit mondhatnék még belőle amivel nem árulok el semmit a filmről, hogy ne legyen dejavu érzés. Menj szerezd be a filmet lehetőleg este egyedül állj neki nézd meg és ha utána sem tetszik akkor megkövezhettek.

_Tartalom:_

Miért és hol kezdődött, senki sem tudja. Akármi és akárhogy is történt, a világ egyik napról a másikra szürreális rémálommá vált, az emberiséget felfoghatatlan halálos kór támadta meg - és a holtak nem maradnak holtak. Zombik vadásznak a túlélőkre, az étvágyuk kielégíthetetlen. Miután sikerül elmenekülnie otthonából, Ana maroknyi túlélővel találkozik: a fekete zsaruval, a szerény eladóval, a dörzsölt nehézfiúval, és ennek terhes feleségével. Az alkalmi csapat a modern kor erődítményében, az elhagyatott bevásárlóközpontban remél menedéket találni.

_________________Értékelés: 9.1 / 10________________

_____________________Poszter:____________________


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr34974689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XynTRoN 2012.12.20. 18:58:06

Nekem is nagyon tetszett! Mindenképp ajánlott!

CSKJozsef 2012.12.22. 06:34:28

@XynTRoN: Azt lehet mondani hogy még a hangulata is jó :D
süti beállítások módosítása