Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Éli könyve (The Book of Eli)

2012. január 06. - Morpheus159

 Vélemény:

Remek film.Az apokaliptikus környezetben játszódó történet komor, lenyűgöző és egyszerre gyönyörű. 
Miként a film képi világa is.A sajátos, zöldes, szürkés színek egyszerre komorak,-ridegek, mégis lebilincselő látványt nyújtanak.A szereplőktől láttunk már jobbat is, megfelelően hozzák az elvárt figurákat.Mindenkinek ajánlom, a kissé szirupos befejezés ellenére is.

Pontozás: 8,3/10

Rövid Tartalom:

A Földet atomháború pusztította el. A világvége utáni pusztaságban az erőszak az úr. Éli, a magányos harcos nyugatra akar eljutni, hogy beteljesítse küldetését. Van nála valami, ami értékesebb minden fegyvernél és az élelmiszernél is. Egy könyv utolsó példánya, amely hitet adhat az embereknek, hogy van remény az újjászületésre. Vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék a Bibliát. Éli a kisvárosban keresztezi a környéket uraló hadúr útját. Carnegie a martalócaival megszállottan kutatja a könyv nyomát, a könyv segítségével akarja kiterjeszteni hatalmát. Az emberiség sorsa Éli kezében van.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr243524261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása