Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A mélybe rejtve

2012. január 03. - bady26

Véleményem:

Na ez a film elég érdekes.Amikor nézegettem róla trailer-eket akkor elég durvának tűnt.Gondoltam megnézem.Este neki is ültem, eleje még annyira nem is durva.Nem mintha a egész film olyan félelmetes lenne.Egy olyan középszintes horrornak minősíteném.Igaz van benne pár pillanat amikor kicsit meg ijed az ember.Igaz nem sok van ilyen, de mindig akkor jön amikor az ember nem számít rá.A történet elég jó, bár szerény véleményem szerint lehetett volna kicsi bonyolítani és több horrorisztikus jelenetet belevinni. De hát izlések és pofonok. Ami még nekem nagyon nem tetszik a filmben az az hogy mégis azok a lények ott hogy élhették túl élelem nélkül és hogy nem jöttek rá hosszú évek után sem hogy ott lent valami nem passzol. Na de ezzel már mink nem csinálunk semmit. Haverokkal vagy esetleg este egyedül érdemes megnézni. Csak aztán nehogy képzelődjünk.

Pontozás: 6/10

Rövid tartalom:

Néhány barát egy régi gyárépület helyén működő klubba megy szórakozni. Mikor az egyik lányt molesztálják, a fiúk nem hagyják annyiban, verekedni kényszerülnek. A bunyó hevében fegyverek is előkerülnek, így kénytelenek mindannyian elmenekülni - az épület alá vezető fémajtó mögé rejtőznek. Ám az ajtót többé nem lehet kinyitni, s mikor más kijáratot keresvén elindulnak, valami sokkal szörnyűbb dologgal kell szembeszállniuk, mint ami elől elmenekültek...

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr83515505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása