Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Capoeira (Csak az erős győzhet)

2012. január 02. - Nikosssz

 Vélemény: 

Gyermekkorom kedvenc filmje. Azokban az időkben még számítógép nélkül is tudtak jó filmet csinálni. Alapból a sztori is jó. Az a bizonyos capoeira is egy külön pozitívum a filmben. A verekedések jól kivitelezettek, a szereplők, bár nem ismert mindenki, jól játszák szerepüket. A film főként azt ábrázolja, hogy a bosszú nem vezet jóra. Mindenképp ajánlanám a filmet! :)

Pontozás:10/10

Rövid tartalom:

Louis Stevens az Egyesült Államok speciális harci alakulata, a zöldsapkások tagja. Szolgálati ideje alatt Brazíliában elsajátít egy különleges, ősi küzdősportot, és a Capoeira nagymestere lesz. Leszerelése után elhatározza, hogy visszatér Miamiba és küzdősport-tudását a tizenévesek körében is terjeszkedő drogmaffia visszaszorítására használja. Célja megvalósításában volt tanára, Kerrigan és hajdani iskolai szerelme, Dianna segíti. Minden egyes lépésüket szemmel tartja azonban a gyilkosságtól sem visszariadó drogmaffia.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr673515330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása