Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A Harcos (The Fighter)

2011. december 31. - Morpheus159

 Vélemény:

A film nem azt a helyet foglalja el a legjobb filmek listáján, mint amit megérdemelne. A színészi alakításokról felesleges bármit is mondani, a díjak szerintem jó helyre kerültek. Aki a legújabbkori filmek akciójeleneteit várja (félreértés ne essék, nincs abban semmi kifogásolni való) a bokszmeccsek során az csalódni fog. Sallangoktól mentes, véleményem szerint minden tekintetben jól összerakott film lett A harcos-ból. Az agyonsztárolt - különben jó film - Rocky-nál szerintem sokkal jobb lett. Nem tudom, hogy a megtörtént eseményeken mennyit "színeztek"a film alkotói, de megérte ebből filmet csinálni. :)

Pontozás: 7,5/10

Rövid Tartalom:

Dicky Eklund helyi legenda, egykoron a város büszkesége volt, ígéretes bokszolói karrier előtt állt, de egy kábítószeres bűncselekményért és rablásért 15 évre börtönbe zárták.A fegyintézetből kiszabadulva – immáron teljesen új emberként – segíteni akar öccsének, Mickynek bokszkarrierje építésében és rajta keresztül igyekszik megvalósítani saját elvesztegetett álmait. Dicky edzi, anyjuk pedig menedzseli a kisebbik fiút, akinek pályája messze áll a diadalmenettől, egyik meccsét veszti a másik után. Miután családja belehajszolja egy csúnya vereséggel végződő mérkőzésbe egy nála nehezebb exfegyenccel, Micky örökre szögre akarja akasztani a kesztyűt.Barátnője Charlene unszolására átértékeli bokszkarrierjét, és ráébred, hogy ha előre akar jutni, akkor meg kell szabadulnia a karrierjét megmérgező anyja és bátyja befolyásától...

Borító:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr93509211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása