Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Lopott idő

2011. december 29. - Nikosssz

Vélemény:

Ismét egy akció film, főszerepben a mostanság felkapott Justin Timberlake -el. Egy igazán egyedi ötlet, nagyon jó kivitelezéssel. Érdekes sztorijával rákényszerített, hogy megnézzem. Nagyon pörgős, eseménydús filmről beszélünk. A sok akció egy kis romantikával van megfűszerezve, ezért még a csajok is megnézhetik. Egyszerűen ez egy újítás, és szerintem összejött neki.

Pontozás: 9,5/10

Rövid tartalom:

A jövőben játszódó történetben nem létezik öregedés. Az emberek 25 éves korukig öregszenek, majd azután szinte halhatatlanként élnek tovább. Ez azonban csak azoknak lehetséges, akiknek van elég pénzük arra, hogy megvásárolják a további éveket. Aki gazdag, örökké élhet, akinek viszont nincs elég pénze, az korán meghal. Egy szegény fickónak óriási szerencséje van: örököl. Ez biztosíthatná az örök életet számára, azzal viszont nem számol, hogy a gyanús öröklés miatt gyilkosság vádlottjává válik, és menekülnie kell az törvény emberei elől, akik az idő megtakarításáért felelnek.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr383504598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása