Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálos Iramban: Ötödik Sebesség

2011. december 29. - Morpheus159

 Vélemény:

Én bírom az egész bagázst az első résztől kezdve, és szerintem ez az epizód volt a legeseménydúsabb! Persze vannak benne túlzások, dehát melyik mozifilmben nincsenek!A film második fele kicsit Olasz-meló szagú, de azt is csíptem, úgyhogy no para!Egy dolgot tudok kifogásolni az egész produkcióban, az pedig nem a készítők hiányossága, hanem a magyar szinkronstúdiójé! Miért nem kapta Bryan a már megszokott hangját?Ennek ellenére
számomra nagyon bejött ez a film. Kétszer megnéztem egymás után, és még tutira megfogom nézni!

Pontozás: 9,8/10

Rövid Tartalom:

Dom és Brian ezúttal a brazil utcai versenyek sűrűjébe keverednek bele, miután elmenekültek az Államokból. Rióban sem könnyű az élet számukra, mivel egy korrupt üzletember a vérüket akarja. Elvállalnak egy veszélyes melót, amire össze kell szedniük egy profi utcai autóversenyzőkből álló csapatot a régi ismerősökből. Eközben pedig a kemény Luke Hobbs szövetségi ügynök azon van, hogy a bűnösségük elől elmenekült Briant és Domot elkaphassa, és bírósság elé állíthassa őket az Államokba.

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr643504216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása