Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Őrült dilis szerelem

2011. december 28. - Nikosssz

Vélemény: 

Nos, hát kezdjünk neki. Tulajdonképpen úgy ültem le a film mellé, hogy megint egy nyálas csöpögős szar, amiben egymásra talál a herceg és a hercegnő! De nem! Kellemes csalódást okozott a film. Nagyon jó története van. Tele van jó poénokkal, és persze az érzelmeknek is jutott szerep. A szereplőválogatás is nagyon jó! A ˝heppiend˝ persze itt is szerepet játszik, de tényleg érdemes megnézni

Pontozás: 9/10

Rövid tartalom: 

Cal Weaver (Steve Carell) már mindent megkapott az élettől, amit akarhat. Jó munka, szép ház, aranyos gyerekek - méghozzá egykori gimis szerelme (Julianne Moore) oldalán. Amikor azonban kiderül, hogy a felesége megcsalja, és válni akar, hirtelen minden átalakul - egy egészen új típusú életté. 

A szabad estéit egy környékbeli bárban tölti, ahol találkozik a nagydumájú Jacobbal (Ryan Gosling), aki bevezeti az új élet rejtelmeibe: a csajozás, a férfias ivászatok és a menő öltözködés birodalmába. 
De szegény Cal évtizedekkel ezelőtt leszokott a flörtölésről, és túl sok mindent kéne most egyszerre megtanulnia - miközben abban sem biztos még, hogy egyáltalán, akarja-e az új életet

Borító.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr243502954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása