Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fűrész - Újra játékban

2017. október 28. - Nikosssz


Nehéz a filmről úgy nyilatkozni, hogy ne legyen spoileres, de mindenképpen megpróbálom!

7 év után ismét életre keltették a Fűrész szériát egy új résszel. Tipikusan olyan filmek közé sorolnám ezeket a filmeket, amiket csak szeretni, vagy csak utálni lehet, nincs köztes vélemény. Az új epizód a Spierig testvérek rendezésében készült, akik már nem egy fordulatos filmnél működtek közre. Ezek a hirtelen fordulatok ebben a filmben is jelen vannak, ami számomra sokat dob az egészen! Egyelőre annyit leszegezhetünk, hogy azok táborát erősítem akiknek tetszettek az eddigi részek, és nem bánom, hogy elkészül a folytatás!




A sztorit eléggé hirtelen dobják elénk, és ahogy haladunk a jétékidővel, úgy bontakozik ki szépen lassan, hogy a végére teljes legyen a sztori. A szereplőink rásegítenek az izgalmakra. Matt Passmore, a Glades c. sorozat sztárja, nagyon jól játsza a szerepét a filmben. Minden perc, amit a vásznon szerepel bizonyítja, hogy ez a neki való filmes szerep. A filmben meglepő módon maga Fűrész is szerepet kap, akit a jól ismert Tobin Bell alakít. Hatalmas figura, és hatalmas karakter! Egyszerűen kellett a filmbe! Hannah Emily Anderson számomra ismeretlen volt, főként sorozatokban láthattuk eddig, de nekem bejött így elsőre, és nem bánnám, ha viszontlátnánk az esetleges folytatásban.
Az egyetlen dolog ami nem tetszett az a játékidő. Elég szűkösnek tűnik  az a másfél óra már hallásból is, de amikor megy a film, akkor még gyorsabban elrepül az a cirka 90 perc. Még egy pár gyilkosság simán belefért volna további fél órába. Na de mindegy is, ami van benne az kellően brutális, ne akarjunk sokat elsőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1013087282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása