Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül az új Hellboy-film

2017. május 11. - csak Porter

hellboy_front.jpg

A rajongók már régóta várták Guillermo Del Toro harmadik Hellboy-filmjét, ami méltóképpen lezárja a trilógiát. Jó pár évnyi törtetés után végül maga a rendező jelentette be, hogy nem készül el a 2004-es Pokolfajzat és a 2008-as Hellboy: Aranyhadsereg című filmje folytatása. 

Ám most az eredeti képregény alkotója, Mike Mignola jelentette be, hogy készül az új Hellboy-film, ám nem az eredeti alkotógárdával, hanem egy teljesen új stábbal. A rendezésre fel is kérték Neil Marshallt (Démoni harcosok, A barlang), a forgatókönyvet pedig az újonc Andrew Crosby már meg is írta. 

david-harbour-photos.jpg

A címszereplő is megvan. A szerencsés: David Harbour (A Védelmező, Fekete mise, Stranger Things) lett. Elvileg Hellboy: Rise of the Blood Queen lesz a címe, és egy kemény, R-besorolású filmet fognak készíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5312497143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása