Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az első marsi srác kalandjai: The Space Between Us-trailer

2016. május 30. - csak Porter

space-between-us02.jpg

Kellemes kis feelgood mozinak tűnik a The Space Between Us, ám a több, mint 3 perces előzetes szépen időrendben elmeséli nekünk az egész filmet, csomó dolgot ezzel előre ellőve. Egy marsi expedíció során megszületik az első ember a Marson és közel 16 évig ott is él. Majd úgy döntenek, hogy hazahozzák a srácot a Földre, ő pedig felkeresi azt a lányt, akivel az interneten megismerkedett. A probléma az, hogy a fiú szervezete hosszú távon nem alkalmas a földi életre.

Már az előzetesből is sejthető, hogy nem ragad le egyetlen műfajnál és egyszerre tűnik sci-finek, felnövéstörténetnek és romantikus mozinak is, amiben több sztárt is viszont láthatunk. Többek között Gary Oldmant (A sötét lovag-trilógia), Carla Guginot (Watchmen - Az őrzők), Asa Butterfield (Végjáték) és Britt Robertson (Holnapolisz). 
Amerikai bemutató: 2016. augusztus 19.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr138761002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása