Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Újabb Stephen King-könyvvel próbálkoznak: Cell-trailer

2016. április 27. - csak Porter

mv5bmjaxmjy1ndqxnf5bml5banbnxkftztgwndcxmta0nde_v1_sx1857_sy903.jpg

Ismét megpróbálkoznak egy Stephen King-könyv megfilmesítésével. Ezúttal A mobil című regényét veszik alapul, ami egy grafikusról szól, aki üzleti útra indul távolabb a családjától, amikor a repülőtéren valami szörnyűség történik: megszólalnak a mobilok és az emberek őrült fenevadakká válva nekiesnek egymásnak. 

Hiába van benne a szintén King-könyvfeldolgozás, az 1408 című horrorfilm főszereplőpárosa (John Cusack - Samuel L. Jackson), eléggé B-filmnek tűnik. Az viszont biztató, hogy a forgatókönyvet az az Adam Alleca jegyzi, aki a 2009-es Az utolsó ház balra című kemény thrillert írta, ám a rendezői székbe Tod Williams ül, aki 6 éve rendezett utoljára filmet, és az is az Újabb parajelenségek volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr698666278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása