Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Most Mel Gibson lesz lányát féltő badass: Blood Father trailer

2016. április 07. - csak Porter

280217_1.jpg

Mel Gibson is azon színészek közé tartozik, akik már egyszer visszavonultak a színészettől, majd jó pár év múlva végül újra visszatértek. Visszatérése óta forgatott már krimit (A sötétség határán) , drámát (A hódkóros), és akciófilmeket (Börtönregény, Machete gyilkol, The Expendables - A feláldozhatók 3). 

Legközelebb az Elrabolvához hasonló akciófilmmel jelentkezik, amiben egy volt alkohol és drogfüggő apát alakít, aki a puszta közepén él egy lakókocsiban és tetoválással foglalkozik, ám mikor bajba kerül a lánya, akkor elhatározza, hogy bármi áron, de megvédi őt a rá pályázó motoros bandától. 

Elsőre nem tűnik olyan nagy eresztésnek, ám a készítők neve bizakodásra adhat okot, mivel a forgatókönyvet Andrea Berloff (Straight Outta Compton) és Peter Craig (Tolvajok városa) jegyzik, amiből Jean-François Richet (A 13-as rendőrőrs remake, Halálos közellenség 1-2) rendezett filmet. 
Angol bemutató: 2016 augusztus 25. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr28575248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása