Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az új Gordon felügyelő. Rendezőcsere A beavatott utolsó részénél. Kubai táncos az Egyenesen át remakében. Trilógia a HP előzményből. Hasselhoff a Baywatch-filmben.

2016. március 13. - csak Porter

whiplash-jk-simmons2.jpg

J.K. Simmonst, a Whiplashel Oscar-díjjat szerző színészt szerezték meg Gordon felügyelőnek a Justice Leagueba. Remek választásnak tűnik, de kicsit megmosolyogtató a dolog, hogy anno Simmons játszotta a Sam Riami féle Pókemberben J. Jonah Jamesont, aki a Hírharsona főnöke volt. 

maxresdefault_32.jpg

Múltkor volt szó róla, hogy Robert Schwentke a gyors munkatempó miatt végül kiszállt A beavatott-sorozat utolsó részének rendezői székéből, így sürgősen utód után kellett néznie a Lionsgate stúdiónak, akik meg is találták Lee Toland Krieger személyében, aki legutóbb az Adaline varázslatos élete című romantikus filmet rendezte. 

diego_luna.jpg

Ellen Page mellé Diego Luna (Dirty Dancing 2, Terminál, Elysium - Zárt világ) is csatlakozott a Niels Arden Oplev (A tetovált lány, Bosszútól fűtve) által rendezett Egyenesen át című 1990-es thriller remakejéhez.

fantasticbig_1.jpg

J.K. Rowling, a Harry Potter könyvsorozat írónője legutóbb az idén októberben bemutatásra kerülő Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvén munkálkodott és "megnyugtatta" a rajongókat, hogy a Warner Bros. stúdió trilógiában gondolkodik a filmmel kapcsolatba. Ki hitte volna?!

david-hasselhoff-leszerzodott-a-baywatch-filmhez-03031033.jpg

Dwayne Johnson a hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy a Baywatch sorozat legismertebb arca, David Hasselhoff feltűnik majd a mozifilmben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr418442398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása