Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Super Fast - Haláli Iramban!

2015. május 27. - Nikosssz

történet.pngIndul a menet, ahol dögös cicamicák, felturbózott verdák és egy brutálisan agyament csapat pörgeti a kerekeket. Vin Serento kemény fickó, akinek dagadó izmokért és jó dumákért nem kell a szomszédba menni. Ő az illegális utcai versenyek királya, aki mindent tud a kocsikról és arról is, hogy a menő filmekbe mindenképp kell egy cool ázsiai csávó, egy modellből lett színésznő és persze egy híres rapper. A bandához a beépített zsaru, Lucas White is csatlakozik, aki szintén nem kispályás, egyszarvúval kimázolt autója a bizonyíték rá, hogy méltó Vin csapatához.Vélemény.pngMi a franc ez? Merült fel bennem a kérdés az első hír után. Aztán szépen lassan sikerült rájönnöm, hogy a Horrorra akadva filmek alkotói vették kézbe a filmet ami a Halálos iramban filmeket hivatott kiparodizálni, ami egy kis bizalmat öntött belém. Végleg elhatároztam, hogy must see kategória, amikor megláttam az előzetest. Hihetetlenül bugyuta előzetessel az ember nem is számít sokra egy filmtől, ahogy én sem számoltam egy szuperfilmmel, de annyit kijelenthetek, hogy ha kijön szinkronnal, akkor akár a mozit is bevállalom pár haverral!

A sztorija összevegyíti több rész történetét az eredeti franchiseból, amivel szerintem semmi gond nem volt. Majdnem kerek sztorit is kaptunk, alig pár hézaggal. A sztoriról ennyit, mert nincs mit róla többet beszélni!
A film fő pillérjei a poénok, és a helyzet komédiák. Nos, ebben nagyon nem szenved hiányt a film, és nem is lőttek el mindent az előzetesben! Nem egy-két alkalommal röhögtem körbe a fejem, vagy csapkodtam az asztalt, mint valami gyerek! Tényleg nagyon durván betaláló poénokkal szórták tele a filmet, és hihetetlenül hülyének állítanak be mindenkit! Azt hiszem a szórakoztatás szempontjából alázta a Scary Movie filmeket!

A színészek hatalmas figurák! Egy ismert színészt sem véltem felismerni, mégis mind pont illett a ráruházott hülyeséghez! A főszereplő Vin Serento igencsak hasonlít Dieselre az eredeti filmekből, akárcsak Johnson nyomozó! A figurákhoz természetesen hozzájuk illő szöveget is illesztettek, és a kocsikat sem sajnálták!

Összesítés:
FIGYELEM! A film nyomokban irdatlan hülyeséget tartalmaz, amitől komoly hasfájás, röhögőgörcsöt is kaphatnak a nézők! Ha szeretted az eredeti filmeket, akkor ezt is látni kell!Pontok.pngimdb.png3,9/10sajat értékelés.png7,0/10Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr437497310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása