Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mocsok (2013)

2014. szeptember 04. - Lambert96

maxresdefault_1.jpg

történet.png

Bruce Robertson a korrupt és álszent rendőrt előléptetésétől már csak egy gyilkossági ügy felgöngyölítése választja el. Az előléptetés megszerzésére kollégája Ray is esélyes, ezért Bruce a sikertelenség gondolatától vezérelve mindent megtesz azért, hogy Ray-t és mindenki mást környezetében - parancsnoka tudta nélkül - gátlástalanul tönkretegyen saját karrierjének érdekében. Kollégáit egymás ellen fordítja, feleségeiket elcsalja és titkaikkal tartja sakkban őket. De a hazugságspirálból, amit létrehozott már ő sem tud szabadulni. Életének zavaros múltja látszik visszatérni: újra a kokain, a szex és az erőszak lesz úrrá rajta, mely lassan az őrületbe kergeti. Kérdés, hogy képes-e visszatérni a valóságba és megoldani az ügyet vagy a kollégái számára is egyre nyilvánvalóbb elmeháborodott viselkedésében leli vesztét.

Vélemény.png

 

Sokat gondolkodtam rajta hogy mit írjak erről a filmről.Először is ezt a filmet az olyanoknak ajánlom akinek rengeteg szabadideje van és már ezen kívül minden más filmet látott.Ez a film rettentően nyomasztó és borzalmas.A történet annyi hogy Bruce egy nyomozó és előléptetés előtt áll, van pár ember aki még esélyes lehet az előléptetésre és megpróbál nekik keresztbe tenni.A feleségét és gyermekét elvesztette és ez végett elég durva képzelgései vannak.A film a szexualitást előre helyezi.A többit pedig a hátérbe.Nagyából erről szól az egész film.Teli van értelmetlen dolgokkal.Ne nézzétek meg komolyan ne rettenetes film.

 Pontok.png

                                                  IMDb: 7.1

                                                  Saját:3.4

Előzetes.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr216670049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása