Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x15) - #THINMAN

2014. március 05. - Nikosssz

Leadtak két részt és megint szünet következik az Odaát történetében! Lássuk mivel kényeztettek minket az egy hetes kimaradás előtt! Thinman=Slenderman... Azt hiszem ebből már sokan tudjátok is kivel akadnak összetűzésbe a Winchester fiúk. Amint mennek az önmagát fényképező lány szobájába, a sok kacsaszájú pózolós képe mellett meglátnak egy alakot! Nagyon gyorsan ki is derül, hogy nem csak ők akadtak forró nyomra, de a Ghostfacers csapata is kemény munkát végeznek. Meg is látogatják őket még a következő gyilkosság előtt, hogy akadjanak le az ügyről mert minden csak elcsesznek. Nem így tesznek, ezért aztán az egyik szellemleső meg is sérül, de nem túl komolyan. Dean És Sammy kitalálják, hogyan is találják meg az elkövetőt, de csapdába esnek (megint), nemgond, hiszen tudjuk mi van ilyenkor! Számítanunk kell azokra akikben soha az életben nem számolnánk! Ők is elkövetik a szarvashibát, hogy alábecsülik a gyilkost, ezért ők is csapdába esnek!.. Innentől azt hiszem mindenki kitalálja mi lesz, amíg mindenki boldogan nem él! 

A Slender karaktert maszkját nagyon jól eltalálták. Sammy és Dean beszélnek a régi szép időkről, mennyire hiányzik nekik, de nem tesznek érte, hogy visszahozzák! Ed és Harry befejezik a műsort! Röviden, tömören, Odaát! 

On-line ide kattintva! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr435846169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása