Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Walking Dead S04E12 - Still

2014. március 04. - DavidRawrr

történet.png

A két szolgálatban lévő rendőr, szolgálati kocsijukban épp családi dolgaikat ecsetelgetik egymásnak, amikor a rádiójukon riadóztatják őket egy autósüldözéshez. Két rendőrautóval állják el a szökésben lévők útját, akik kisvártatva meg is érkeznek, nyomukban másik két rendőrautóval. A menekülők autójának kereke kilukad a szöges úttorlaszon áthaladva, majd felborulnak. Rövidesen tűzharc alakul ki a banditák és az őket feltartóztató rendőrök között. Rick könnyelműségének köszönhetően az egyik hátramaradt fegyveres megsebesíti. Eszméletét veszti, majd a kórházban félkómában csak annyit hall, hogy az őt meglátogató társa beszél hozzá, és virágot visz neki.

Vélemény.png

A The Walking Dead robog tovább, és itt az új epizód, a Still! Ez a rész bőven tartogatott érdekességeket, ám jelen állás szerint a folytatás óta ez az egyik kedvenc epizódom!

A 12. rész teljes egészében Daryl és Beth körül forog. Mint azt tudjuk, ők ketten eléggé ellentétes személyiségűek, főleg Beth a maga makacs, naív és toporzékoló énjével. Ám ahogy együtt töltik az időt rá kell jönniük, hogy nem lehetnek folyton némák, és egymáshoz kell szokniuk. Ahogy folynak körülöttük az események mindkettőjük énjei kibújnak, de nem csak az övék, minden más szereplővel is ugyanez történik. Egészen meglepődtem akkor, mikor Daryl a pia hatására végleg kiakad és kiad magából mindent ami nyomja. Ezzel a 4 évad során még egyszer sem találkozhattunk, ilyen mértékben nem! (Bár ott van példának mikor a bátyja Merle járkálóvá vált!)

Bájos (tényleg) és meglepően részletes részt zárhatunk le ezzel az epizóddal, éppen ezért is volt olyan jó! See ya' next week!

Pontok.png

imdb.png8.8/10

sajat.png10/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattins ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr955843142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása