Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x14) - Captives

2014. február 27. - Nikosssz

Végre a szünetről visszatért a CW műsorára az Odaát. A műsorral együtt visszahoztak egy szereplőt is, de úgy néz ki, hogy csak egy rész erejéig, de ezzel el is intézték a tisztességes lerendezését. Szinte az egész epizód arra épült, hogy ez a bizonyos személy hallott egy pletykát, és a fiúkat elküldi, hogy kiderítsék mi az igazság.  Zajlik az élet a fiúknál, a rádióban halott lányok hangja szól, a sporthírek helyett, és ők rá is jönnek, hogy a Licitvadászok jobban jövedelmez, ezért elmennek felkutatni néhány raktárat. Az egyikben kincsesbányára találnak, de ez a gonosz démonoknak nem tetszik ezért Deant leütik Sam-et pedig bezárják frissen szerzett raktárába. Aztán egy kis segítség és már is mindenki tovább él. Mindeközben folyik egy másik szál is ami kedvenc angyalunkról szól. Elkapják őt páran, és elviszik a rettegett Bartalomeóhoz, akiről kiderül, hogy nem is olyan barátságtalan, de aztán mégis. Az emberei pedig elkezdenek Cas után menni!  A végére még azért a Winchester fivérek tesznek egy ígéretet amit azután, hogy megígérték el is felejtenek, és Dean belemerül a Sweet Dreams dallamaiba! Nagyjából ennyi! Tényleg kezd ennyire kiürülni a fantáziatára a készítőknek, vagy csak kellett nekik, egy töltelék epizód, hogy a 22. részes évadot tartani tudják? Ki tudja, de remélem nem lesz sok ilyen!

A fordításos téren pedig olyan válsághelyzethez érkeztünk, hogy a megszokott páros Deino és Falatka egyik tagja azt fontolgatja, hogy időhiány miatt le adja a sorozatot. Ha ne adj Isten Deino így is dönt, köszönjük neki eddigi remek munkáját, és sok sikert az életben neki! Remélem ha bekövetkezik a szitu, Falatka azért továbbra is szállítja a minőségi feliratot! Köszönjük srácok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr345834592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása