Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Texas Chainsaw Massacre 3D - A városi legenda újrakel 3D-ben!

2014. január 17. - Nikosssz

történet.png

A texasi Newt-ban évtizedek óta tűnnek el nyomtalanul emberek, és a városka lakói régóta gyanakodnak, hogy a dolgok hátterében valahogy a barbeque-bódét üzemeltető Sawyer család áll. A gyanú hamarosan bizonyossággá válik, amikor egy forró nyári napon négy barátja halálát követően egy fiatal nőnek sikerül megszöknie a Sawyer házból. A szóbeszéd villámgyorsan elterjed, és felháborodott helyiek egy bűnöző vezetésével a porig rombolják a rezidenciát, és az utolsó emberig lemészárolják a családot… legalább is úgy hiszik. Évtizedekkel később egy Heather nevű fiatal nő egy Taxasi birtokot örököl egy rokonától, akiről azt sem tudta, hogy létezik. Barátaival közösen elindulnak, hogy birtokba vegyék az elszigetelt, Viktoriánus palotát, ám a fényűzés helyett a rettegés vár rájuk a sötét falak között.. Vélemény.png

Kezdeném is a film legelején. A kérdés ami még mindig foglalkoztat. Egy család pszichopata ellene megy egy (egyetlen egy) lánynak. Hogyan a búbánatos fenében tud elmenekülni? Hogy kerül oda az autó vezetője, és hogy van valaki olyan hülye, hogy megvárja autóval míg odaér a láncfűrészes maszkos őrültet... Erről már azt is hittem, hogy az egész film hangulata ilyen lesz. Szerencsére ezt egy kicsit enyhítették, és elég jó kis horrort hoztak össze. A horrort és a thrillert sokan keverik, ezért elárulom, hogy nem ijesztgetés, és félelem fogja kísérni a filmet, hanem inkább a beteg elme, és a vér!

Ami viszont a legjobban feldobta a filmet számomra az Alexandra Daddario. Legismertebb film amiben láthattuk, az a Percy Jackson két része volt. Ahhoz képest, hogy kevésbé van felkapva, számomra igen aranyos és szimpatikus színésznő. Csak remélni tudom, hogy nagyon sok jó nevű film fog az útjába kerülni. A színésznő legjobb sajátossága a gyönyörű szemei. Bárki bármit mondd, olyan szemei vannak, hogy párja nincs. Ebben a filmben azonban betekintést enged a felső testrészére is, amire szintén nem található rossz szó. A színészi játéka már magától értetődően nem lehet rossz. Kiválóan alakítja a ráruházott szerepet, bár elég furának tűnik, hogy a barátai halála után gond nélkül tud a láncfűrészes szemébe nézni. Ezenkívül sajnos senkit nem tudok kiemelni, mert a többieknek átlagon aluli volt a színészi játéka. Talán aki még ettől is rosszabbul alakított az : Tania Raymonde. Elgondolkodtam, hogy csak azért került-e a filmbe, hogy valaki villantson is valamit, vagy volt valami más szándéka is.

Zene, és hang terén nem nagyon tudom dicsérni a filmet. Sajnos szóra sem méltóak. Erre futja egy 2013-as filmben? Ez elég szomorú, ha azt vesszük. Az elején még kivetni valónak találtam a 3D-t is. Azonban ahogy a film címe kettévágva megcélozta a szoba sarkát kezdtem bízni abban, hogy érdemes volt beruházni a lejátszóra. Azonban a végére rá kellett jönnöm, hogy másfél óráig kínoztam a szemem, azért, hogy 2 vagy 3 igazán jó 3D effektben legyen részem. Kérdezem én , hogy akkor minek csinálni egy 3D filmet? Ebben annak kéne a lényegnek lenni, hogy a képek úgy tűnjenek mintha kijönnének a tv-n , de ehelyett a hátteret helyezték beljebb. Na de akkor a marcangolás után jöjjön egy pontozás!Pontok.pngimdb.png4,8/10sajat.png6,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr735765299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása