Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hot Wheels - Töréspont (AcceleRacers: Breaking Point)

2014. január 12. - Nikosssz

történet.png

Még keményebb, még gyorsabb az akció: az AcceleRacers csapatok két új világba vetik be magukat. A Neoncső pályán a világklasszis autóversenyzőknek elképesztő csőrendszeren kell végigmanőverezniük, ahol hol váratlan akadályok ugranak elő, hol veszélyes dolgok hullanak. A Roncs pályán minden pontosságukra és navigációs ügyességükre szükség van, mert bármikor rájuk zúdulhat a sok törmelék. A csapatoknak ráadásul még a gyilkos Verseny Drónoktól sem sikerült megszabadulniuk, de már itt is az újabb ellenség: a Silencerek, akiknek holografikus autói tetszőleges alakot képesek ölteni. A veszély óriási: mivel rajtuk múlik a világ sorsa, két vezető összeroppan a rájuk nehezedő súly alatt, és egyikük végleg búcsúzni kényszerül a versenyzéstől. Száguldj te is a nagymenőkkel ebben a szédületes tempójú Hot Wheels - filmben!Vélemény.png

Ez aztán tényleg hihetetlen tempót diktál. Az előző részben azt hittem a drónok kocsija változtatja alakját, de kiderült, hogy ez az új csapat a drónokat is meglepte. A silencereknek valószínűleg sokkal több köze lesz Tezlához, mint amennyit elmondott. 

Ezeken kívül nagyon sok változás nem történt. A testvérpár konfliktusának kialakulását még mindig nem ismerjük, de a végére az állandó viszály lévén egy érdekes helyzet született. Markie találkozhat, régen látott Kadimmal. Kicsit furábban néz ki, amit könnyen meg is magyaráznak. Vajon mire kell nekik az összes turbo-chip?

A pályák nagyon tetszettek ebben a részben. Mindkettő nagyon jól mutatott, és szívesen próbálgatnám én is rajta a kocsimat! Szóval a történet folytatódhat az utolsó résszel. Felmerül bennem jópár kérdés, és remélem mindre választ kapok. A csoportok közti viszály kezd elszállni, és remélem ez így is marad. Jobb nézni, ahogy egyre jobban összedolgoznak az autók, és nem csak úgy mennek. Most akkor jöhet az utolsó rész, amiben remélem megmaradnak a főszereplők, az autóik, és a legfontosabb, a zene!Pontok.pngimdb.png6,8/10sajat.png9,0/10Borító.pngElőzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr255754279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása