Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vakszerencse (Runner Runner)

2014. január 06. - Nikosssz

A véleményt egy új ember írta, akit remélem hamarosan mindenki viszont láthat itt saját néven! Köszönjük! :)

történet.png

Hogyan legyünk gazdagok? Aki régen vagyonra és tekintélyre vágyott, az kereskedő lett, bankár vagy nemzetközi nagyvállalatok szamárlétráját járta. Mára más a helyzet: nincs tiszta pénz - de van gyors pénz. Erre valók az internetes szerencsejátékok. Ám a netes hazárdjátékoknál van egy még jövedelmezőbb szakma: a netes hazárdjáték üzemeltetése. Ivan Block (Ben Affleck) milliárdos, rámenős és veszélyes ember. Costa Rickáról irányítja a cégét, és bármire képes, hogy ő maradjon a nyertes. Ebben legfőbb segítsége a cégvezetője, Rebecca (Gemma Arterton), aki nagyon tud titkot tartani, és nagyon hűséges típus. De lehet, hogy új életet kezd. Mert feltűnik a színen egy férfi (Justin Timberlake), aki született szerencsejátékos: sokat kockáztat, mindig nyer, és ha nyer, sokat visz. Most pedig az egészet akarja.Vélemény.png

Ennek a filmnek az előzetesét magyar nyelven láttam, de azonnal magával ragadott. Az ismerős színészek, jó cím és az igéretesnek tűnő történet vett rá, hogy megnézzem angolul. (egyébként jobban szeretem a filmeket eredeti hanggal)

Egy viszonylag új filmről van szó, de a történet és a tanulság már egy bejárt út! A hiszékeny srác aki maga fizeti a tanulmányait, és nem mellékesen egy zseni, rájön a mindenki által tudott tényre, hogy az online kaszinók csalnak. Megismerkedik a tulajjal, annak nőjével, sokpénzt csinál majd lekapcsolja a rendőrség. Idáig mindenki ismeri ezt a storyt, egy jólbejárt út! De számomra így is szerethető, végén a csavarral még egy kis mosolyt is csaltak az arcomra. A film alatt egy percig sem unatkoztam, elég pörgős volt, de azért benne voltak a romantikus, illetve szexjelenetek is.

A szereposztás jól sikerült, bár nem beszélnék kiemelkedő alakításról egyik színész esetében sem, legfőképp Ben Affleckre célzok itt. Sokkal többet vártam tőle, de a szerepbeosztás is elég rendesen megkötötte, így nem is csodálkozom. Justin Timberlake jól játszotta a fiatal naív zsenit, aki pénzszükében van, és Gemma Arterton (bár névről csak most ismertem meg) is rendben volt, bár nem lesz az ideálom! Mindenképp egy vasárnap délutáni, esetleg egy hétköznapi filmnek ajánlanám. Nem a legjobb film amit láttam, de messze nem is a legrosszabb, az egyszer nézhető kategória!Pontok.pngimdb.png5,5/10sajat.png6,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngAngolul ide kattintva! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr195738336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása