Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Szuperorkán - (500 MPH Storm)

2013. október 22. - Nikosssz

történet.png

Rosszul sül el egy energia-kísérlet, ami hatalmas hurrikánokat okoz Észak-Amerikán.

Vélemény.pngNa jó. Minden előzetes olvasás nélkül álltam neki a filmnek. Sajnálom azt az időt amit eltöltöttem vele. Ha elolvastam volna már a story hossza alapján rájöttem volna, hogy egy asylum gyöngyszemünk van megint. Igen ők azok akik nagysikerű filmeket próbálnak lemásolni, de mindig gagyi vacak sül ki belőle, amit maximum azért nézünk meg, hogy megnézzük, milyen ökörséget csináltak egy-egy filmből. Az igaz, hogy a költségvetés is többszörösen kevés mint az eredetinek, de a minősége általában nézhetetlen, vagy szenvedés megnézni.

Ebben már az első pár perc után mosolyogtam, mivel olyan látványt tár elénk, hogy nem igazán hihető, hogy a film ebből az évszázadból való. A villámlást nemhogy Photoshoppal, de Painttel is meg lehetne csinálni, de azért képesek 1 percig ezt mutatni. Na meg a tornádóba köröző légballonokat. Persze magasságot nem változtatnak, csak úgy forognak körbe körbe.

Nem sok szót ejtenék az olyan jelenetekről, amiben kocsival menekülnek a tornádó elől. Ezt persze egyenes úton teszik, de cikkcakkban közlekedve. Kit érdekel, hogy nincs akadály, így legalább lerázzuk a tornádót. Jha igen, 5 méterre van a kocsitól a szuper orkán, de nem emeli meg!!! 

A színészek nem ismertek, és ez simán érthető, mert úgy játszanak, mint akiket éppen behívtak az utcáról, hogy nesze kapsz egy ezrest, ha bemagolod ezt és elmondod. Komolyan mondom, úgy ülök neki az ilyen filmeknek, hogy röhögök egy jót, de még így is szarabbat csinálnak mint amit várok, és csak ideges leszek tőle. 

Ha szabad ilyet mondanom: SENKI NE NÉZZE MEG, MERT TÚL GYORSAN SZALAD AZ ÉLET, HOGY ILYENRE PAZAROLJÁTOK!!!

Pontok.pngimdb.png2,4/10sajat.png0,1/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr545592920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása