Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x02) - Identity

2013. október 20. - Nikosssz

Vélemény.png

Egy nagyon durva részt hagyhatunk magunk mögött, és az egyiket a legjobbak közül. Végig pörög, érdekes, és izgalmas. A sok jó ellenére a rosszal kezdeném most. Ugye volt szó róla, hogy új szuperhősöket kaphatunk a csuklyás mellé. Rendben, vártam is, de muszály volt egy rozsomák utánzatot betenni? (x-man farkasa) :D Ez akkorát csapott, hogy az büntet. A triádos csaj még rendben is lett volna, csak nem a partnerével. 

A szigetes jelenetek már kezdik értékét veszíteni. Míg az első évadban inkább Oliver kiképzését láthattuk, ebben inkább lelki őrlődését vélhetjük felfedezni. Szóval az előző évadhoz képest most inkább a Starling City-ben történő események a pörgősebbek.

Roy szerepe mostmár közvetlenebb lesz a törvényen kívülivel. Az elején levő magánakciója viszont gyengus volt. Laurel egyre idegesítőbb. Míg az első évadban hősünk mellé állt, most ellene van, amivel az epizód végére egy olyan jelenetet tettek, ami miatt az emberek alig várják a következő részt. Felicity-t eddig is kedveltem, de számomra egyre jobb karakterré és színésszé válik, hiszen szembe mer nézni Oliverrel és lehordani a sárga földig. A kétértelmű megjegyzései meg mindig megmosolyogtatnak. 

Na akkor felkészülni a következő részre, addig is jó szórakozást ehhez!online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr725589475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása