Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Démoni doboz (The Possession)

2013. október 19. - Nikosssz

történet.png

Clyde és Stephanie nemrég vált egy egymástól. Egy nap az apa a legkisebb lányával a kirakodóvásáron jár, ahol Emnek megtetszik a titokzatos feliratokkal díszített fadoboz. Miután megveszik, hamarosan egyre furcsább dolgok történnek körülötte. Em szinte megszállottja lesz a doboznak, a viselkedése is egyre aggasztóbb. Clyde képtelen elválasztani őt a doboztól. Ha nehezen is, de sikerül meggyőznie Stephanie-t, hogy a dobozban titokzatos erő lakozik, ami tönkreteszi a tulajdonosát.Vélemény.png

Basszus. Alapból hátborzongató ha egy horror film elején megjelenik az igaz történet alapján felirat. Aztán kezd is egy aggasztó kis dalocska, majd egy megszállás(?). A későbbiekben felbukkannak a főbb szereplők aki két kislány és az apjuk (Az apa a Winchester fivérek apját is alakította az Odaát.ban). A kezükbe kerülő dobozról nem is gondolnák milyen ártalmas, ám a kicsi elkezd furán viselkedni.

A nagyobbik kislány nálam totál Lindsay Lohan-t hozta be. A kisebbiknek pedig brutálisan jól áll a megszállott szerepe. 

A története maga rendben van, és tetszik is. Végig jól megírt, de pár helyen elég unalmas még így is. A mai világban már nem látni jó horror filmet, és ez is inkább valami thriller. Azt jelenti, hogy nem épp ijesztős, vagy végig félelmetes sokkal inkább olyan amiben végig csak izgulunk, és néha kicsit félelmetes. Ez az alkotás még a jó kategóriába tartozik. A vége a sztorinak nem is annyira kiszámítható, mint amit vártam. Persze ez egy horror film, szóval nem kell egy eget rengető  fordulatra sem várni.

A film egy jó szórakozás annak, aki szereti a szellemes, démonosmegszállós filmeket. Az igazság alapjai azért még mindig hátborzongatóak. Vajon mi lehet igaz az egészből? Nézzétek meg és döntsétek el. Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,8/10sajat.png8,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr545584888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása