Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Csatahajó - Battleship

2013. augusztus 26. - bady262

történet.png

Alex katona, egy hadihajón szolgál. A felettesével nem kedvelik egymást, és az sem könnyít a helyzeten, hogy éppen Shane admirális lányába, Sambe szeretett bele. Ám ellentéteiket félre kell tenniük, hogy az egyik küldetés során talált idegen lényektől megmentsék az emberiséget.


Nemzet: amerikai
Stílus: sci-fi, akció
Amerikai bemutató: 2012. május 18.
Magyar mozibemutató: 2012. április 18.

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

Most egy olyan filmet hoztam amit inkább az UFO és a sci-fi rajongóknak fog jobban tetszeni. Nem kell ám meg ijedni semmi nagyzás nincs a filmben, még mielőtt azt hinnétek. Nem nincs így egy remek sci-fi ami teli van akciós jelenetekkel, robbanó, szaladó lövöldözős jelenettel. De persze az eleje nem is így kezdődik, azt hinné az ember egy romantikus film lesz, de aztán gyorsan rá jön hogy ez még sincs így. A történet elvisz minket Hawaii-re ahol a film egy részek játszódni fog, a másik pedig a tenger. Peter Berg a rendező már nem egy sci-fit  vagy akciós filmet rendezett meg, és a szereplő válogatás is nagyon remekre sikeredett hiszen szerepet kapott:  Liam Neeson, Alexander Skarsgard, Josh Pence és nem utolsó sorban Rihanna is kapott egy szerepet a filmben. Ugye hogy kezd érdekesebb lenni a film. Persze a történet adott, egy pár Űrlény jön elpusztítani a földet, mi emberek persze ezt nem hagyjuk ami jó is van. Hisz miért is hagynánk magunkat. Na de most a filmben nem épp repülővel fogunk támadni, nem ám épp fordítva a tengeren vesszük fel a harcot és persze a száraz földön. Ami lehet egy kicsit meglepő de szerintem egy nagyon remek oldal. Itt még ha jól emlékszem nem is harcoltunk, Mostanáig. Ami szerintem egyedivé tette a filmet. A látvány az szerintem nagyon jó volt a történet sem volt rossz, bár még kicsit lehetett volna húzni vagy valami pluszt beletenni, az alakítások is szerintem elmentek. Rihanna elég jól bírta a szerepét, nem hiszem hogy lehetne bármit is rá mondani. Nekem tetszett ez a film, van benne minden ami kell egy akció sci-fi filmben. Jó volt, többször is meglehet nézni. Bár van egy dolog amit kicsit fel lehetne hozni az az hogy egy hajóval hogy ki lehetett nyírni az összes Űrlényt. Hát hiába egy amcsi film, de nem baj, ez még úgy ahogy belefér. Ajánlani tudom azoknak akik szeretik az ilyen fajta stílust, és ha haverokkal akarnak nézni egy akció dús filmet, ez elmegy annak.

Aki kedvet kapott hozzá nézze meg, véleményem szerint nem fog csalódni benne, de azért csodákra se várjunk.. Kellemes filmnézést Kívánok !

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.png

imdb.png5.9

sajat.png7.1

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr905479768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása