Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural testvérsorozat!

2013. július 31. - Nikosssz

Vélemény.png

Sammy és Dean kalandjai mára az egyik legjobb sorozattá nőtte ki magát! Igen, ez az Odaát. A jól ismert testvérek sztorija folytatódik a 9. évaddal, amiről olvashattok pár bejegyzéssel lejjebb. A nagy hír, viszont az, hogy ellenfelük akadhat a sztároknak, és nem a démonokra céloztam.

A comic con -on bejelentették, hogy a 9. évad 20. része táján kaphatunk egy szereplőt, aki köré előreláthatólag fel lesz építve egy másik sztori. Utána már mehet is külön sorozatra? Majd meglátjuk, de egyelőre minden jel erre utal. Nem lenne nagy újdonság. Hiszen pár sorozat már kapott egy testvér sorozatot. Nézzük pl. Vámpírnaplók-> The originals, Dexter-> Ray Donovan.... Később még egy testvér sorozatról írok! Addig is lovagoljatok ezen!

Ti is kíváncsiak lesztek rá?


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr325436653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása