Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Piranha 3DD

2013. július 24. - Nikosssz

Van valami a vízben, megint. És ezúttal senki nincs biztonságban, főleg a The Big Wet Water Park látogatói, ugyanis a húsevő halak a legnagyobb nyári attrakció közepette borotvaéles fogakkal támadnak.


Aki látta az első részt az gondolhatja, hogy ebben sem kell túl nagy izgalomra vágyni, mert felesleges. Én ezt a szempontot alátámasztom. Ez még rosszabb, mint az első része. Akkora hatalmas ökörségek vannak a filmben, hogy az már fáj.

Nemtudom, hogy a 18+ értékelést mi válthatta ki. A sok mellbedobás? Vagy a jelenet amikor (18++)  az akció közben a csaj hasa mozgolódni kezd, és a gonosz dög ráharap a csávó hancúrlécére. A vicces ami utána folytatódik. Egyszerűen nevetséges ahogy próbálja levakarni magáról a vadállatot. A megoldás persze ... Na jó nem mondom el. Másik kedvenc jelenetem amikor a csajszi kádban van. A piranha becsöppen hozzá, és hirtelen annyira megnő, hogy normál esetben már a kádban nem férne el. Jó, ezt legalább magyarázhatják azzal, hogy álmodik a csaj.

Rengetek hülyeség között semmi értelmeset nem tudok elmondani a filmről. De, hogy legyen pozitívum is a végén Hasselhoff beszólása a kis csávó maradványának hatalmas.

Ha egy olyan filmet akartok látni, aminek a története: szansájn, bícs, cici, akkor ez a nektek való. Másképp ki lehet hagyni nyugisan. Jó szórakozást!

3,9/103,0/10


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr535423682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása