Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural/Odaát-A folytatásról

2013. július 21. - sunfah2

Éésss megkaptuk a CWTV utolsó előzetesét.Nem siették el a srácok...mi más lenne az mint a már veteránnak számító Supernatural....

Immáron 8 éve,hogy minden évben felcsendül a jól ismert Carry On Wayward Son.

A 2 fivér szemünk láttára vállt felnőtt férfivá,járták meg többször is oda-vissza a poklot,mennyeket,sőt a purgatóriumot is.

A legutolsó évaddal,mint az 5.el is, ugyanaz volt a bajom:Le lehetett volna zárni,egy kerek történettel,happy enddel a végén(na jó annyira nem happy end,de valamit valamiért....)ehelyett berendelték a 9.évadot....pénz beszél ugye csak a marketing....folyton szidom,hogy legyen már vége mert tényleg a kedvenc sorozatom,a kezdetek óta nézem nem hagynék ki egyrészt se,viszont az 5.évaddal lezárult az a régijó "odaátfeeling",és helyette kapunk évente egy felemás sorozatot...minden évadban vannak nagyon jó,és nagyon rossz részek is,a legutóbbi se volt kivétel,viszont az évadzáró akkora csavart mutatott be,hogy magunk alá hugyoztunk....az alább látható tralierel is (csakúgy mint az Originals tralierjével) az a gond,hogy semmi újat nem mutat.Egy jelenet nincs a 9.évadból...gondolom nem akarnak ellőni semmit...(később,fogunk még kapni egy promot valamikor augusztus vége felé,de akkor is....) viszont a zene nagyon odaillik..a közvetlen folytatás garantált,ha ellövik azt a poént hogy "xy hónappal késöbb"én is ellövöm az egyik herémet...szóval ahol abbahagyták,ott is kell folytatniuk felesleges körök nélkül....október várunk szeretettel!

Kezdés október 15.én.

Várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr325417833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása