Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

G.I. Joe - Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation)

2013. július 15. - Nikosssz

Tartalom:


A több mint 300 millió dollár bevételt hozó első rész után a folytatásban a G.I. Joe-k nem csak halálos ellenségükkel, a Kobrával küzdenek, hanem szembe kell szállniuk egy a kormány berkein belülről jövő fenyegetéssel, amely a létüket veszélyezteti.

Saját vélemény:


Egyet kell értenem, sokakkal miszerint jóval gyengébbre sikerült a folytatás, mint az első része. Igaz, hogy az első rész a rombolás, ölés, és darálásról szólt, és úgy is lett értékelve. Ebbe kicsit próbáltak érzelmeket belevinni, és a filmnek csak a nagyobb részét az akcióra koncentrálni. Bár gond nélkül végig tudtam nézni, sok irdatlan nagy hülyeség van benne. Nem emelnék ki egyet sem ugyanis elég spoiler veszélyes lenne. Amit sajnálok, az Tatum rövid ideig tartó szereplése! Kígyószem, és Viharárny kapcsolatában sok új dologra derül fény! A robbantások itt is megjelennek kisebb mértékben Tűzbogár segítségével. Kicsit még amit furcsálottam, az az egyik ország fővárosának megsemmisülése utáni happy end!... Ettől függetlenül simán nézhető a film, főleg ha nem gondolkodni akarsz, hanem élvezni az akciót!

Pontozás:

IMDB pontozás: 6,0/10

Saját pontozás: 7,0/10

Poszter:


Előzetes:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr85406074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása