Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural S8E18

2013. március 28. - Nikosssz

Nos mivel az oldal eléggé haldokol ezért itt az ideje, hogy sorozatokkal is megtoldjuk a kínálatot. Ezen belül részekről is olvashattok leírást, de ehhez eléggé spoilerezni kell, ezért csak akkor olvasd tovább ha már láttad az epizódot, esetleg nem zavar a spoiler.

Az odaát a 7. évaddal alább adta a színvonalat, de az igazi rajongóknak ez sem vette el a kedvét a Winchester fivérek kalandjaitól. A 8. évad eleinte szintén laposra sikeredett, de részről részre visszakaptuk az eredeti minőséget. A főszállal egyelőre nem sokat foglalkoztak, de érzésem szerint lassan rátérnek ugyanis pár rész van hátra.

Erről a részről:

A kisvadászcsapat nem érhet fel a kétszemélyes hadsereggel bármennyire is próbálkoznak. Mind tudják , hogy vannak vámpírok, de mit csinálnának ha meglátnának egy félistent például. Honnan tudnák, hogyan kell őket elintézni? Ez a rész ebből a szempontból kicsit hülyén lett megoldva. Na meg persze az vámpír-vadász kapcsolata is... Ugyan már... A berendelt 9. évadban őszintén remélem, hogy nem terveznek semmit ezzel a másodcsapattal, ugyanis a kedvenc sorozatomat akkor kénytelen lennék elkaszálni. Reméljük a legjobbakat, és hogy visszatérünk a főszálhoz a következő epizódban.


Értékelés a részre: 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr755177421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása