Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: R-besorolású The Suicide Squad? Jövőre foroghat Scorsese és DiCaprio újabb közös filmje. Létezik a Snyder Cut. Véget ért az Avatar-filmek forgatása. Megvan a Szellemirtók 3 címe.

2019. december 07. - csak Porter

james_gunn_suicide_squad_getty_ringer_0.jpg

Egy külsős forrás szerint a Warner Bros. stúdió az éppen forgó, James Gunn által készített The Suicide Squad-ot is R-besorolásúra tervezi, csakúgy, mint a februárban bemutatásra kerülő Birds of Prey-filmet. Már az első részt így úgy kellett volna?

deniro-scorsese-dicaprio_1.jpg

A stáb egyik tagja megerősítette, hogy a tervek szerint jövő márciusától foroghat a Killers of the Flower Moon című Martin Scorsese-film, amiben Leonardo DiCaprio és Robert De Niro lesznek a főszereplők.

ek88abtuwaaxthu.png

Zack Snyder az Instagrammján osztotta el az eddigi kétségeket: igen, létezik a Justice Ligue: Snyder Cut, ami mellesleg 214 perces.

vegeztek-az-avatar-2-eloszereplos-forgatasaival_1.jpg

A Twitteren jelentették be, hogy az Avatar folytatások forgatását befejezték, most már "csak" a több éves utómunka van hátra. A második részt elvileg 2021 decemberében kapjuk (ha addig ismét el nem tolják a bemutató dátumát). 

mv5bnwvjzwy3nzctztyzoc00ogy2ltk5odqtngu4nmflodnjyjk1xkeyxkfqcgdeqxvymty0mtcxmg_v1.jpg

Korhatár besorolást kapott a Ghostbusters jövőre érkező része, ami mellett feltüntették a film hivatalos címét is: Ghostbusters: Afterlife. Előzetes elvileg holnapra várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9415328084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása