Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

"Mert sorban állva utolsó a legelső...": Scoob!-teaser trailer + poszter

2019. november 23. - csak Porter

maxresdefault_129.jpg

Megérkezett a tavaly októberben bejelentett Warner Bros. animációs univerzum első hírnöke, a Scoob! ízelítője, ahol a Rejtély Rt. immár 3D-s technikával tér vissza a mozivásznakra. A történet nem csak egy rejtély felgöngyölítéséről szól, hanem egyfajta előzményként is funkcionál. Az biztos, hogy az animáció nagyon jól visszaadja az 1976-ban rajtoló széria szellemiségét. 

A szinkronhangokat egész jól összeválogatták: Zac Efron (Fred), Amanda Seyfried (Diána), Gina Rodriguez (Vilma), Will Forte (Bozont) és Frank Welker (Scobby-Doo), de rajtuk kívül még Mark Wahlberg, Kiersey Clemons, Jason Isaacs, Mckenna Grace, Tracy Morgan és Ken Jeong lesz hallható. (Persze, ha eredeti hanggal nézed.)
Magyar bemutató: 2020. május 14.

scoob_xlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9615319230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása