Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az Uncharted másik főszereplője. Marveles arcokkal erősít a Mission: Impossible. Ő lesz Eric herceg. Remek páros Taika Waititi focis filmjében. Új író-rendezőt kapott a Robotzsaru folytatása.

2019. november 22. - csak Porter

4bd918aa-d25f-4923-8dd7-253e8ce0f5d1.jpeg

Több, mint három év után végre csak el fog készülni az Uncharted-mozifilm. Ezúttal Mark Wahlberg csatlakozott Tom Holland mellé, aki a főhős, Nate Drake mentora, Victor "Sully" Sullivan bőrébe fog bújni. Az új rendező ugye Travis Knight (Kubo és a varázshúrok, ŰrDongó).

hayley-atwell-would-love-a-peggy-carter-marvel-movie_6jjh.jpg

Az már eddig is tudtuk, hogy egyszerre forog a Mission: Impossible 7-8, most pedig megerősítést nyert, hogy Tom Cruise és Rebecca Ferguson mellett Hayley Atwell (Amerika Kapitány - Az első bosszúálló) és Pom Klementieff (Mantis - A Galaxis őrzői) is fontos szerepet kap a folytatásokban.

_methode_sundaytimes_prod_web_bin_228fab3a-deb7-11e9-b45c-5f9a8625c8c9.jpg

A Disney stúdiónak mégsem sikerült megszereznie Harry Styles-t Eric herceg szerepére A kis hableány című meséjük filmváltozatába, így helyette Jonah Hauer-King (Egy kutya hazatér) lett a befutó.

taika-waititi_next-goal-wins_elisabeth-moss_michael-fassbender_fox-searchlight.jpg

Taika Waititi focis vígjátékában Michael Fassbender és Elisabeth Moss lesznek a főszereplők. Ezt a filmet még a Thor: Love and Thunder előtt fogja leforgatni a rendező.

mv5byteyy2i4zdmtymyznc00zjewlwiyzwutntjjzdvlmgnlyze1xkeyxkfqcgdeqxvymji4mjixnda_v1.jpg

Miután Neill Blomkamp végül dobbantott a RoboCop Returns rendezői székéből, hogy egy másik sci-fin dolgozzon, a stúdió Abe Forsythe-t (Ausztrália bandái, Little Monsters) szerződtette le, aki a rendezés mellett a Justin Rhodes által írt forgatókönyvet is átdolgozza.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8315311412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása