Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Pofás szereplőgárda az új Aaron Sorkin-filmben. Forog az új Halloween. Egy kép a Cherry-ből. Ő lehet a Sikoly. Újabb kiszemelt a Pinocchio megrendezésére.

2019. november 05. - csak Porter

aaron_sorkin.jpg

Egyre pofásabb szereplőgárdát sikerül összehozni Aaron Sorkin (Elit játszma) második rendezéséhez, a The Trial of the Chicago 7-hez. Sacha Baron Cohen-t már régebben sikerült megszerezni, hozzá pedig Michael Keaton, William Hurt, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman), Jeremy Strong (A nagy dobás) és Alex Sharp (Csaló csajok) csatlakozott.

halloween-2018-jamie-lee-curtis.jpg

Jamie Lee Curtis, a tavalyi Halloween főszereplője posztolta a Twitteren, hogy megkezdődött a soron következő Halloween Kills forgatása. A végeredmény jövő októberben lesz látható. 

cherryholland.jpg

Kaptunk egy képet a Russo-tesók (Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték) drámájához, amin a főszereplő, Tom Holland látható, aki egy PTSD-ben szenvedő, drogfüggő volt katonát alakít, aki bankrablásra adja a fejét. Holland mellett még Bill Skarsgård, Jack Reynor, Michael Gandolfini (Fülledt utcák) és Jeff Wahlberg (Dóra és az elveszett aranyváros) lesz látható.

772760323.jpg

A készítők nem csak Vérontóval szeretnék összeereszteni Venomot a folytatásban, hanem Sikollyal (Shriek) is, akinek szerepére Naomie Harris-t (28 nappal később, Holdfény) szemelték ki.

zemeckis.jpg

A 2012 óta készülő, négy rendezőt is (Paul Thomas Anderson, Ron Howard, Sam Mendes, Paul King) elfogyasztó Pinocchio-filmhez ezúttal Robert Zemeckis-t környékezték meg. Arról viszont nincs szó, hogy Tom Hanks benne lesz-e.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2515286560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása