Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Bosszúállók: Végjáték a csúcson. Ő lesz Elvis Presley. Izgalmas nevek A kis hableánynál. Forog a Hang nélkül 2 és A láthatatlan ember. Storm Reidet szeretnék mindenbe.

2019. július 22. - csak Porter

mv5boty2ntyzodixnf5bml5banbnxkftztgwmda2otu5nzm_v1_sx1777_cr0_0_1777_937_al_1.jpg

A Bosszúállók: Végjáték mozis újra bemutatásának hála végül beérte az Avatar bevételét (2,789 milliárd) és 2,790 milliárddal a világ legtöbb bevételét hozó filmje lett.

gettyimages-1155111972.jpg

Jó páran versenyben voltak Elvis Presley szerepére a Baz Luhrmann által rendezendő életrajzi filmben, azonban végül a direktor a kevésbé ismert Austin Butler-nek adta a főszerepet.

harry-styles-dunkirk-premiere.jpg

Belehúztak A kis hableány castingjába. Bár a címszereplő személye jó nagy negatív visszhangot gerjesztett, Eric herceg szerepére Harry Styles-t, míg Arial apjának Javier Bardem-et szeretnék leszerződtetni. 

d_hwvgmw4aivahy.jpg

John Krasinski, a Hang nélkül író-rendezője osztotta meg a Twitteren, hogy elkezdődött a második rész forgatása. Premier jövő márciusban.

d_kew9gucaagpfl-560x747.jpg

És nem csak a Hang nélkül 2, de a The Invisible Man forgatása is elstartolt, méghozzá Leigh Whannell (Insidious: Gonosz lélek, Upgrade) vezénylete alatt.

592265931.jpg

Az Időcsavar főszereplője, Storm Reid is kapott egy szerepet a fentebb már említett The Invisible Man című horrorban, valamint őt pletykálják Idris Elba karakterének lányának is a The Suicide Squad-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1414929536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása