Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Egyre jobbnak néz ki a The Eternals. Jön a 3 órás Fehér éjszakák. Fejlemények a Mortal Kombatról. MCU-arc a Space Jam 2-ben. Forog a 355.

2019. július 16. - csak Porter

pop172.jpg

Egyre jobbnak tűnik a The Eternals színészgárdája: Angelina Jolie, Richard Madden és Kumail Nanjiani (Übergáz) után Salma Hayek és Millie Bobbie Brown (Stranger Things) is csatlakozhat a Disney új szuperhőscsapatához. 

midsommar_header.jpg

Ari Aster író-rendező elárulta, hogy új filmje, a 147 perces Fehér éjszakák első változata 3 óra 45 perces volt, ami sok remek jelenetet tartalmazott, így valószínű, hogy egy rendezői változatként ki fogja azt adni.

mv5bogy2otbimtktyzlizs00mjk5ltg4ndatzjzknjq5nwu4yzdjxkeyxkfqcgdeqxvymjqwmdg0ng_v1_sy1000_cr0_0_1499_1000_al.jpg

Megtalálták az új Mortal Kombat egyik kulcsfigurájának megtestesítőjét: Joe Taslim (A rajtaütés, Harcos) fogja alakítani Sub-Zero-t. Greg Russo fogatókönyvíró pedig elárulta, hogy kemény R-besorolású lesz a film, megidézve jó pár emlékezetes és véres halált.

don_cheadle.jpg

A Deadline értesülései szerint Don Cheadle-t sikerült megszereznie Ryan Coogler producernek a Space Jeam 2 egyik szerepére. Azt viszont nem tudni, hogy egy fiktív szerepet játszik majd, vagy saját magát.

letoltes_15.jpg

Elkezdték forgatni a Jessica Chastain, Sebastian Stan, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Diana Kruger és Edgar Ramírez főszereplésével készülő 355 című kémthrillert, méghozzá Simon Kinberg (X-Men: Sötét Főnix) vezénylete alatt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5914957444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása