Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ők lehetnek Elvis. Új írót és lehetséges rendezőt kapott a The Flash. Ő lehet az új Macskanő. Még mindig van esély a 28 nappal később harmadik részére. Daniel Craig visszatért.

2019. július 06. - csak Porter

elvis-presley-documentary-the-king.jpg

Rég volt már szó Baz Luhrmann (A nagy Gatsby) Elvis-filmjéről. Mostanra megerősítették, hogy tényleg Tom Hanks fogja alakítani a címszereplő managerét, a főszerepre pedig ők az esélyesek: Miles Teller, Ansel Elgort, Harry Styles és Austin Butler (Volt egyszer egy... Hollywood).

ezra-miller-the-flash-justice-league_1.jpeg

Tovább próbálkoznak a The Flash-filmmel. Az Ezra Miller és Grant Morrison által írt sötétebb hangvételű forgatókönyvet is visszadobta a stúdió, és most Christina Hodson-t (ŰrDongó, Birds of Prey) bízták meg egy új változattal. A rendezői pozícióra pedig Andy Muschietti-vel (Az) tárgyalnak éppen.

vanessa-kirby_35450.jpeg

A Geeks WorldWide értesülései szerint a készítők Vanessa Kirby-t (Mission: Impossible - Utóhatás) szeretnék megszerezni Selena Kyle, azaz Macskanő szerepére a Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman-be.

28-days-later.jpg

Danny Boyle, a Yesterday sajtókörútján árulta el, hogy szeretné folytatni 2002-es filmjét, a 28 nappal később-et. Elvileg már van egy remek ötlete hozzá Alex Garland forgatókönyvíróval, azonban mindketten annyira elfoglaltak, hogy nem mostanában fog elkészülni.
bond-25-1.jpg

Daniel Craig a bokasérüléséből felépülve 4 hét után ismét forgatja a Bond 25-öt, amihez meg is érkezett az első hivatalos kép.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr414909650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása