Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Kemény lesz a Joker. Idén foroghat a Halloween folytatása. Kép az új West Side Story-ból. Bővült a Bill & Ted 3 és a Fekete Özvegy színészgárdája.

2019. június 23. - csak Porter

mv5bmmjkyju4ymitmjriny00mgm5lwe2m2ytndnkmdizzdvhyjbhxkeyxkfqcgdeqxvyotk3mtyxnzk_v1.jpg

Todd Phillips, a Joker rendezője megerősítette, hogy a film megkapta az R besorolást.

halloween-poster2-1280-1535581547659_1280w_1.jpg

David Gordon Green már javában dolgozik a következő Halloween-film forgatókönyvén, amit elvileg ősszel már forgatnának is, méghozzá ismét Jamie Lee Curtis-szel a főszerepben

westsidestory_firstlook.jpg

Steven Spielberg már forgatja a West Side Story remakejét, amit jövő decemberben tervez bemutatni. Ehhez érkezett meg az első hivatalos kép.

kid-cudi.jpg

A Grammy-díjas Scott Mescudi (művésznevén Kid Cudi) is csatlakozott a Bill & Ted Face the Music stábjához. Elvileg egy olyan zenészt fog alakítani, aki a címszereplő páros bandájával fog rivalizálni.

1_p6qyywyse7yicsys1e4gtq.jpeg

Már javában forgatják a Fekete Özvegy-et hazánkban, de most jött a hír, hogy újabb színész csatlakozott a stábhoz, mégpedig Ray Winstone (A tégla), aki valószínűleg egy KGB-ügynököt fog alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114899816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása